E-Bordro ile Maaş Sorgulama - Maaş Öğrenme

E-bordro , internet üzerinden maaş sorgulama ve öğrenme işinizi kolaylıkla halledebileceğiniz yepyeni bir online sistemdir.Memur maaşlarınızı bu sistemle rahatlıkla öğrenebilirsiniz.E-Bordro ile maaşınızın son ay ne kadar yattığını öğrenmek istiyorsanız haberde bulunan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. E bordronuzu görebilmek için TC kimlik numaranızı, memuriyet sici numaranızı ve ermekli sicil numaranızı bilmeniz yeterlidir.


 

E-Bordro ile maaşınızın son ay ne kadar yattığını öğrenmek istiyorsanız haberde bulunan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. E-Bordro devlet memurlarının aylık maaşlarını öğrenebilmeleri için geliştirilmiş elektronik sistemdir. E bordronuzu görebilmek için TC kimlik numaranızı, memuriyet sici numaranızı ve ermekli sicil numaranızı bilmeniz yeterlidir. E-Bordro öğrenme (E-Bordro maaş sorgulama)

E-Bordro devlet memurlarının aylık maaşlarını öğrenebilmeleri için geliştirilmiş elektronik sistemdir. E-Bordronuzu görebilmek için TC kimlik numaranızı, memuriyet sici numaranızı ve ermekli sicil numaranızı bilmeniz yeterlidir. Fakat genellikle memuriyet sicil numaraları sisteme tanıtılmadığı için eğer girişte sorun yaşarsanız memuriyet sicil no alanına 1 veya 0 girerek deneyiniz.

E-Bordro Maaş Sorgulama İçin Tıklayınız.

kaynak ; hürriyet.com
Google'da Paylaş
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları